Sommarbrev från rektor

Hej!

Oj vad fort tiden går. Plötsligt är det dags för läsårsslut och skolavslutning. Vilket spännande och utvecklande läsår vi har haft, så mycket positivt som har hänt och så mycket slit av lärare och elever som vi, när vi nu börjar summera läsåret, ser stora resultat av.

Organisationen nästa läsår ser ut som jag sagt tidigare:

F-klass Annika klf

1-2 Marica klf

3-4 Erica Svensson klf

5-6 Erika Schultz klf

Lärarna går in i varandras klasser och undervisar och mer detaljer om det får ni senare när elevernas scheman är helt klara. Per-Åke undervisar lite i samtliga klasser samt arbetar som resurs. Daniel finns framförallt med som resurs i 5-6. Dick kommer att fortsätta arbeta mestadels som resurs runt en specifik elev. Viola kommer att gå över till ett annat uppdrag i kommunen och i hennes ställe kommer Ida Hermansson att finnas hos oss. En överinskolning mellan Viola och Ida kommer att ske i början av terminen.

Nytt för nästa läsår är att vi, med tanke på likvärdigheten, har fått igenom att våra elever i åk 6 ska ha hem och konsumentkunskap samt musik på Guldkroksskolan i riktiga ämnessalar. Detta för att de ska kunna bli rättvist bedömda och få med sig samma kunskaper som övriga kommunens elever. Upplägget kommer att innebära att åk 6 får åka in till Hjo två dagar i veckan. Torsdag eftermiddag kommer det att vara slöjd tillsammans med åk 3-5. Fredag morgon åker åk 6 till Guldkroksskolan för språkval och därefter hem och konsumentkunskap under höstterminen samt musik under vårterminen. Vi hoppas att detta ska fungera bra.

Jag vill också passa på att tacka alla er föräldrar för ett mycket gott samarbete under läsåret. Det är härligt med den kraft, engagemang och omsorg som finns kring vår skola.

Vi ses på skolavslutning torsdag 15/6 9.00 i Norra Fågelås kyrka!

Trevlig sommar!

Önskar

Susanne

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *